debattsidan.nu
ARTIKLAR      KRONOLOGI      ÄMNEN

Av Henrik Unné, 15 juli 2021


 
Självmordsmässiga
"freds"-aktivister

Fiona Flum promenerar i stadsparken tillsammans med sin tonåriga son, Kalle. En skinhead dyker upp och slår Kalle i ansiktet. Kalle gör ansats att slå tillbaka.
Då reagerar Fiona. ”Vad sysslar du med, Kalle? Fattar du inte att våld bara leder till mera våld?” fräser hon åt sin son. Hon tar fram ett rep och binder Kalles händer bakom ryggen på honom – så att det blir omöjligt för honom att försvara sig mot skinheaden.
Skinheaden skrockar och slår Kalle igen. Fiona vädjar till skinheaden ”Slå inte min son, snälla! Vi måste resonera istället. Våld är ju inte förnuftigt!”
 
Skinheaden ler och slår omkull Kalle. Fiona vädjar igen ”Sluta nu, snälla! Vi måste inleda en dialog. Vi måste lösa den här konflikten utan våld.”
Skinheaden flinar och sparkar på Kalle som nu ligger på marken. Fiona ber ”Snälla skinhead, sparka inte ut min sons tänder. Visa hänsyn istället!”
Skinheaden skrattar och fortsätter misshandeln. Fiona bönar ”Snälla skinhead, hoppa inte på min sons huvud. Tänk efter istället!”
 
Till slut ligger Kalle livlöst på marken. Skinheaden hånskrattar och lunkar i väg. Fiona tröstar sig själv ”Nåja, i alla fall så dog min son en värdig död. Han sänkte sig inte till skinheadens nivå genom att slå tillbaka.”

 
Moraliska monster
Men – skämt åsido. Det finns väl i verkliga livet inga sådana in-i-helsikes depraverade människor som den här Fiona Flum i berättelsen ovan?
 
Jodå – de finns! Dessa moraliska monster brukar kalla sig själva för ”freds”-aktivister.
Dessa uslingar har i flera decennier lagt ner stor möda på att få till stånd en ensidig svensk nedrustning. Under det tidigare Kalla Kriget utgick de ifrån att Sveriges militära styrkor var moraliskt likvärdiga med Sovjetunionens dito. ”Freds”-aktivisterna blundade för den moraliska skillnaden mellan försvarsvåld och angreppsvåld.
 
”Freds”-aktivisternas ondska var bottenlös. Om de hade lyckats med sitt uppsåt när det begav sig hade det inte enbart varit sig själva som de hade utsatt för livsfara. Även resten av oss skulle ha gått under också om Sovjetunionen hade valt att utnyttja Sveriges eventuella nedrustning genom att gå till angrepp.

 
Vårdslösa pacifister
Det är nästan en gåta hur en del människor kan vara beredda att förråda sina egna närstående som Fiona Flum gjorde mot sin son i historien ovan – och som ”freds”-aktivisterna har gjort mot oss svenskar i många decennier. Bara ett geni som filosofen Ayn Rand kunde förklara det.
 
Sovjetunionen finns tack och lov inte längre. Men det nuvarande Ryssland och Kommunistkina är inte heller fria och därför fredsälskande. Och Ryssland och Kommunistkina rustar idag upp sig. Sveriges vänsterpolitiker är därför vårdslösa och dumma i huvudet när de rustar ner Sveriges försvar.
 
Socialdemokraterna borde ha uteslutit Maj-Britt Theorin och hennes likar ur partiet för länge sedan. Pacifister hör inte hemma i ett parti som säger sig slå vakt om friheten och tryggheten!

 
* * *

 
Denna artikel kan t.ex. diskuteras i:
Facebookgruppen Politisk debatt
 

Det går också bra att kommentera artikeln här. Vi kan publicera din kommentar om den innehåller läsvärda synpunkter. Mejla till admin @ debattsidan.nu [1]


 
[1]

Mejl till admin @ debattsidan.nu blir sällan lästa, så väntetiden innan en kommentar publiceras kan bli lång.


 
 
ARTIKLAR      KRONOLOGI      ÄMNEN